Fotografia mea
“Situatia in care te afli este consecinta faptelor si actiunilor tale”

10 noiembrie 2010

The "END"... fac bagaje!

"Atras" de o binecunoscuta pioneza  _I_  la un articol al Anderey citesc "stupefiat" uitandu-ma ingrijorat la data calculatorului:
" Io am inteles de la stiri ca sfarsitu' lumii vine pe 11.11.2010." Pai.... 11.11 e MAINE!!! 
Gata... fac bagajul si plec departe... de auzim "dupa"... =)) :))

4 comentarii:

  1. Am stat ceva pana sa-mi aduc aminte ce insemna pioneza aia, da' mi-am adus aminte de la Lost. Si m-a interesat atat de tare incat am uitat pana si sa-l sterg. :)))
    Da, azi e prima data pentru sfarsitu' lumii. Mai e una prin februarie, una prin noiembrie anu' viitor si tot asa pana la adanci batraneti. Ei tot dau date d'astea ca le e frica. Daca se intampla si ei n-au preconizat data aia? Ca doar atunci cand vine, tre' sa zica: "V-am zis io??" :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. ma nataraule, cum sa vina acum cand mi'am facut si eu blog? plus de asta maine seara are Popas Band concert in carciuma si's prezent, duminica la pescuit...
    lasa si tu sa vina pe luni sau marti incolo pls pls pls =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nenea Loooost :( pls pls pls... nu te "lua" de mine - nu vazusi bre ca am publicat "sursa mincinoasa" si datatoare de palpitatii? :):):):P
    Unde mai pui ca vine ziua sotiei si nu stiu ce cadou sa ai iau- asta da "sfarsit"...
    Deci maine te duci sa te "documentezi" ptr karaoke la Marius, pai si nu scrii nimic? Anunta si tu data viitoare evenimentul mai pe larg nu intr-un blog necitit bre.
    Ps: ce dreacu mai faci pe balta pe vremea asta? Nu ai prins peste cat era cald, acum cu frigul crezi ca i se face mila de tine? Ia rachie multa... bate vantul pe balta ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Breee io nu-s sursa mincinoasa. Asa au anuntat astia la stiri si ei stiu bine ce zic tarii intregi ca doar nu baga minciuni pe post. Ai vazut cat de catastrofal a fost sfarsitu' lumii? Tu mai respiri? Io nu. Sunt fantoma. Mwwuuuhahahaha! :)))

    RăspundețiȘtergere